Moet u een begrafenis regelen voor een dierbare? Rouwverwerking is een moeilijk proces. Wij willen u helpen bij het regelen van een begrafenis. Wij staan voor optimale begeleiding en transparante structuur. Wij geven u hiermee de kans om al uw aandacht te richten op de wensen voor de begrafenis.

Uitvaartverzorging Van der Meer begeleidt, adviseert en ondersteunt u bij alles wat er komt kijken bij het regelen van een begrafenis. Wilt u meer informatie vooraf of neemt u zelf de regie van uw eigen begrafenis in handen? Neem dan gerust contact met ons op.

Eenvoudige begrafenis voor een klein budget

Bij Uitvaartverzorging Van der Meer regelen wij voor u een eenvoudige begrafenis voor een klein budget. U neemt na het overlijden contact met ons op. Wij komen naar u toe om alles met u te bespreken om zo tot een eenvoudige begrafenis te komen. U zult keuzes moeten maken over onder andere:

  • Wie het woord doet tijdens de uitvaartdienst / begrafenis
  • Welk muziek er gespeeld wordt tijdens de dienst
  • Door wie de kist gedragen wordt op de dag van de begrafenis
  • Welke rouwauto er ingezet zal gaan worden

Bij het bespreken van de begrafenis is bij ons alles mogelijk. Bij ons is niets te vreemd. Wij zullen uw wensen tot in detail voor u verzorgen. Vraagt u ons gratis wensen boekje aan, of maak een afspraak om uw wensen door te spreken.

Contact opnemen met Uitvaarverzorging Van der Meer

Uitvaartverzorging Van der Meer kan veel voor u betekenen tijdens het rouwproces. Wij staan 24 uur per dag, iedere dag van het jaar, voor u klaar. Wilt u ons direct bereiken? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0174 – 412230 of stuurt u een e-mail naar gmeer@caiway.nl

Voor inzendingen of bereikbaarheid, kunt u via onze contactpagina contact opnemen.

Zandeveltweg 75, 2692 AS ’s-Gravenzande

Wij werken in regio Westland en op verzoek daarbuiten. Staat uw plaats er niet bij, bel ons gerust, wij helpen u graag!

Naaldwijk
De Lier
Hoek van Holland
Honselersdijk
Maasland
Maassluis
Monster
Poeldijk
s’-Gravenzande