Uw dierbare is overleden? Rouwverwerking is een moeilijk proces. Wij van Uitvaartverzorging Van der Meer vinden het daarom belangrijk om met een optimale begeleiding en een transparante structuur te werken. U kan hierdoor al uw aandacht richten op de wensen voor de uitvaart in De Lier. Bij ons kunt u zelfs terecht voor een eenvoudige uitvaart voor een klein budget.

Uitvaartverzorging Van der Meer ondersteunt, begeleidt en adviseert u over alles wat er komt kijken na een overlijden. Wilt u meer informatie vooraf of bent u eraan toe om zelf de regie van uw uitvaart in handen te nemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Het regelen van een uitvaart in de Lier

Na het overlijden van een dierbare neemt u contact op met ons. Wij komen naar u toe om alles met u te bespreken. Wij adviseren u bij het maken van keuzes, zoals het wassen en aankleden van de overleden dierbare. Tijdens het bespreken van de uitvaart in de Lier wordt de afscheidsbijeenkomst besproken. Hier kunt u geheel op eigen wijze invulling aan geven;

• U bepaalt wie het woord doet tijdens deze afscheidsbijeenkomst
• U kiest welke muziek er gedraaid wordt tijdens het afscheid
• U bepaalt of er vanuit de familie gesproken wordt tijdens de dienst.
• U kiest of er een dominee of pastoor/pater bij aanwezig moet zijn (kerkelijke uitvaart)

Bij het bespreken van de uitvaart de Lier is bijna alles mogelijk. Daarbij is niets ons vreemd. Wij zullen uw wensen tot in detail voor u verzorgen.

Contact opnemen met Uitvaarverzorging Van der Meer

Uitvaartverzorging Van der Meer kan veel voor u betekenen tijdens het rouwproces. Wij staan 24 uur per dag, iedere dag van het jaar, voor u klaar. Wilt u ons direct bereiken? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0174 – 412230 of stuurt u een e-mail naar gmeer@caiway.nl

Voor inzendingen of bereikbaarheid, kunt u via de onderstaande gegevens contact zoeken:
Zandeveltweg 75, 2692 AS ’s-Gravenzande