Uitvaartverzorging Van der Meer is een betrokken uitvaartonderneming voor Hoek van Holland. Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk het verlies is van een dierbare. Wij helpen u graag met de bijkomende zaken die komen kijken bij een sterfgeval van een dierbare. U heeft echter al genoeg aan uw hoofd. Uitvaartverzorging Van der Meer wilt u de ruimte geven om op gepaste wijze uw laatste eer te betonen aan de overledene.

Uitvaartverzorging Van der Meer bespreekt met u alle mogelijkheden voor een uitvaart. Wij regelen begrafenissen en crematies in Hoek van Holland. Met uw wensen en die van de overledene regelen wij een uitvaartdienst die eer doet aan de overledene. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze uitvaartonderneming Hoek van Holland? Neem dan gerust contact met ons op.

Eenvoudige uitvaartdienst voor klein budget

Onze uitvaartonderneming staat voor heldere afspraken over de uitvaartdienst en de kosten. Onze uitvaartleiders leveren onze afspraken en diensten na en weten precies wat hen te doen staan in de periode van rouwverwerking. Uitvaartonderneming Van de Meer ondersteunt u bij het regelen van de uitvaart, terwijl u zich kan bezig houden met het afscheidsmoment. U hoeft enkel een aantal keuzes te maken voor de uitvaartdienst, waaronder:

  • Wie het woord doet tijdens de uitvaartdienst / crematie
  • Welk muziek er gespeeld wordt tijdens de dienst
  • Hoe de kist zal moeten zijn en wie deze zal dragen
  • Welke rouwauto er ingezet zal gaan worden

Als respectvolle uitvaartonderneming voor Hoek van Holland kunnen wij u garanderen dat wij ernaar streven om al uw wensen te verzorgen tijdens de uitvaartdienst.

Contact opnemen met Uitvaarverzorging Van der Meer

Uitvaartverzorging Van der Meer kan veel voor u betekenen tijdens het rouwproces. Wij staan 24 uur per dag, iedere dag van het jaar, voor u klaar. Wilt u ons direct bereiken? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0174 – 412230 of stuurt u een e-mail naar gmeer@caiway.nl

Voor inzendingen of bereikbaarheid, kunt u via de onderstaande gegevens contact zoeken:

Zandeveltweg 75, 2692 AS ’s-Gravenzande