Wensenboekje:

Uitvaartverzorging van der Meer heeft een eigen uitvaart wensenboekje ontwikkeld. Hierin kunt u al uw eigen wensen voor uw uitvaart aangeven. Vanaf de rouwkaart tot de kist en alles wat er nog meer bij een uitvaart komt kijken. Denkt u ook aan de muziek, genodigden, locatie. Ook word er in ons boekje aandacht besteed aan de verdeling van uw (waardevolle) eigendommen.

Het wensenboekje is gratis en vrijblijvend en is er om u te helpen niets te vergeten maar ook om de informatie over te kunnen dragen aan een voor u belangrijk en gewenst persoon. U kunt bijvoorbeeld in ons wensenboekje zelf aangeven welke uitvaartverzorger uw uitvaart mag verzorgen. Dit boekje (waarin al uw uitvaart wensen staan) kunt u bewaren bij uw belangrijke papieren, bv de polis van uw uitvaartverzekering(en). Het zal u op de juiste weg helpen om voor u zelf en uw nabestaanden duidelijk te maken wat uw wensen zijn. U kunt het wensenboekje telefonisch, per email of via ons onderstaande contactformulier aanvragen. Ook kunt u het hier downloaden: uitvaart wensen boekje

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Adres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

uitvaart wensen

Contact opnemen met Uitvaartverzorging van der Meer

Uitvaartverzorging van der Meer kan veel voor u betekenen tijdens het rouwproces. Wij staan 24 uur per dag, iedere dag van het jaar, voor u klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0174 412230 of stuurt u een e-mail naar gmeer@caiway.nl of via onze contactpagina.