Deze website is gemaakt om u te laten zien wie de mensen zijn achter de uitvaartbegeleiding en wat zij allemaal voor u kunnen betekenen in de droeve dagen na een overlijden van een geliefde.

Het bedrijf is in oktober 1931 opgericht en in de loop der jaren een aantal keren overgenomen door mensen die met hart en ziel deze zaak hebben gemaakt tot wat het nu is. Sinds 2005 heeft Henk van der Kruijk het bedrijf van de heer Bert van der Meer overgenomen. Daarna zijn ook Saskia van der Kruijk – Hoek en Mark van Leeuwen bij ons gekomen.

Vanuit het bedrijf willen wij u ondersteunen, begeleiden en adviseren over alles wat er komt kijken na een overlijden. Wilt u informatie vooraf of bent u eraan toe om zelf de regie van uw uitvaart in handen te nemen? Neem dan gerust contact met ons op. Zo kunnen wij bij u thuis komen of desgewenst komt u bij ons op kantoor.

Hoe gaat het in z’n werk?

Nadat u ons heeft gebeld na een overlijden van een dierbare komen wij naar u om alles met u door te spreken. Daarbij adviseren wij u in de keuzes die dan aan de orde komen. Zo is het mogelijk om uw dierbare zelf te wassen en aan te kleden. Dit kan met behulp van de mensen die de verzorging voor ons doen.

Bij het bespreken van de uitvaart wordt er ook een afscheidsbijeenkomst besproken. Hier kunt u op geheel eigen wijze invulling aan geven. Wie doet er het woord, wat voor muziek wordt er gespeeld enz. Bij een kerkelijke uitvaart wordt deze invulling met een dominee of pastoor/pater besproken.

Diverse mogelijkheden

Daarnaast is het mogelijk om op de dag van de uitvaart zelf de kist te dragen. Dit kan op de schouder of op een rijdende baar. Mocht u het niet zelf willen doen, dan huren wij dragers in die dit met respect voor u zullen doen.

Op deze site is meer informatie te vinden over het vervoer (menu: Staatsie Vervoer) en links (menu: Links) naar bedrijven die wij inhuren om de uitvaart perfect te laten verlopen. Dit is om u te laten zien wat er mogelijk is. Uiteraard zijn andere vervoersvormen mogelijk zoals een uitvaartbus, uitvaarttruck, caravan of motor met zijspan.

In eigen beheer verzorgen wij al het drukwerk zodat wij flexibel, snel en accuraat rouwbrieven, dankbetuigingkaartjes, liturgieën e.d. kunnen maken. Denk hierbij vooral aan het persoonlijk maken van een rouwbrief. Wij hebben voorbedrukte brieven, maar ook blanco brieven waarop wij zo goed als alles kunnen afdrukken. Te denken valt aan afbeeldingen die betrekking hebben gehad op het leven van de overledene.

Bij het bespreken van de uitvaart is bijna alles mogelijk. Daarbij is niets ons vreemd en zullen wij uw wensen tot in detail voor u verzorgen. Zo staan wij 24 uur per dag, iedere dag van het jaar, voor u klaar.

Wie staan er klaar voor u?