Hartelijk dank voor de goede en waardevolle begeleiding bij het afscheid van mijn man Alex van der kaaij.
Ook namens onze kinderen.
Jolanda bedankt.

S van der kaaij,
Ik wil Jolanda heel erg bedanken voor de opvang die zij mij gegeven heeft tijdens de crematie van Tonny Mondt. Ik was kapot en zij trooste mij op een geweldige manier. Ik kan nu nog niet slapen en alles komt nu naar boven. Alles op een rijtje zien te krijgen dat hoort er ook bij.
Jolanda bedankt. Groetjes van Joke Ratsma.

joke.ratsma@gmail.com,
Hartelijkdank voor de warme en waardige begeleiding bij het afscheid van mijn vrouw Mirjam vd Lans. Voor mij en onze kinderen was de warmte ,waardigheid en de goede organisatie een heel belangrijke bijdrage in dit moeilijke proces. Henk en Jolanda bedankt. Leo vd lans.
Leo vd Lans., s-Gravenzande
Henk en een collega hebben een aantal uitvaarten binnen mijn familie en vriendenkring geregeld. Door de uitvaart van mijn moeder, of beter gezegd: door Henk ben ik geraakt door dit mooie beroep en ben ik destijds de opleiding tot uitvaartverzorger gaan doen. Wie weet mag ik mijn ervaringen weer eens in de praktijk gaan brengen. Bedankt voor alle goede zorgen rondom mijn familie en vrienden!
Frances Vellinga, \'s-Gravenzande

Plaats uw reactie

Hier kunt u uw reacties kwijt over ervaringen met ons bedrijf en/of berichten voor nabestaanden. Uiteraard kunt u ook uw eigen invulling gebruiken, wij vragen u dit gepast te doen.*


[/column_item]
[/columns]