Van der Meer, is een betrokken onderneming in uitvaartverzorging Naaldwijk. Bij een sterfgeval komen allerlei zaken bij kijken. Wij helpen u graag met deze bijkomende zaken. Uitvaartverzorging Van der Meer biedt u de ruimte om op gepaste wijze uw laatste eer te betonen aan de overledene. Als geen ander begrijpen wij hoe moeilijk het verlies is van een dierbare.

Uitvaartverzorging Van der Meer zal met u alle mogelijkheden bespreken voor een uitvaartdienst. Wij verzorgen al sinds 1931 begrafenissen en crematies in Hoek van Holland. Wij verzorgen samen u een uitvaartdienst die eer doet aan het leven van de overledene. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze uitvaartverzorging Naaldwijk? Neem dan gerust contact met ons op.

Eenvoudige uitvaartverzorging Naaldwijk voor klein budget

In onze uitvaartverzorging staan heldere afspraken en een duidelijk overzicht van de kosten centraal. Uitvaartverzorging Van de Meer ondersteunt u bij het regelen van de uitvaart, zodat u zich kan bezig houden met het afscheidsmoment. U hoeft enkel een aantal keuzes te maken voor de uitvaartdienst, waaronder:

  • Wie het woord doet tijdens de uitvaartdienst / crematie
  • Welk muziek er gespeeld wordt tijdens de dienst
  • Hoe de kist zal moeten zijn en wie deze zal dragen
  • Welke rouwauto er ingezet zal gaan worden

Als respectvolle onderneming in uitvaartverzorging voor Naaldwijk kunnen wij u garanderen dat wij ernaar streven om al uw wensen te verzorgen tijdens de uitvaartdienst.

Contact opnemen met Uitvaartverzorging Naaldwijk Van der Meer

Uitvaartverzorging Van der Meer kan veel voor u betekenen tijdens het rouwproces. Wij staan 24 uur per dag, iedere dag van het jaar, voor u klaar. Wilt u ons direct bereiken? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0174 – 412230 of stuurt u een e-mail naar gmeer@caiway.nl

Voor inzendingen of bereikbaarheid, kunt u via de onderstaande gegevens of via onze contactpagina contact zoeken:

Zandeveltweg 75, 2692 AS ’s-Gravenzande.

uitvaartverzorging