Uitvaartverzorging

De rouw om een dierbare is een moeilijk proces dat op verschillende manieren ervaren kan worden. Wij van Uitvaartverzorging Van der Meer vinden het daarom belangrijk om met een optimale begeleiding en een transparante structuur te werken. U kunt hierdoor alle aandacht richten op de wensen voor de uitvaart. Bij ons kunt u zelfs terecht voor een eenvoudige uitvaart voor een klein budget.

Uitvaartverzorging Van der Meer ondersteunt, begeleidt en adviseert u over alles wat er komt kijken bij een overlijden. Wilt u meer informatie vooraf of bent u eraan toe om zelf de regie van uw uitvaart in handen te nemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Het regelen van een uitvaart

Na het overlijden van een dierbare neemt u contact op met ons. Wij komen naar u toe om alles met u te bespreken. Wij zullen u adviseren bij het maken van keuzes, zoals het wassen en aankleden van de overledene. Tijdens het bespreken van de uitvaart in Hoek van Holland wordt de afscheidsbijeenkomst besproken. Hier kunt u geheel op eigen wijze invulling aan geven;

  • U bepaalt wie het woord doet tijdens deze afscheidsbijeenkomst
  • U kiest welke muziek er gedraaid wordt tijdens het afscheid
  • U bepaalt of er vanuit de familie gesproken wordt tijdens de dienst.
  • U kiest of er een dominee of pastoor/pater bij aanwezig moet zijn (kerkelijke uitvaart)

Bij het bespreken van de uitvaart Hoek van Holland is bijna alles mogelijk. Daarbij is niets ons vreemd. Wij zullen uw wensen tot in detail voor u verzorgen.

Contact opnemen met Uitvaarverzorging Van der Meer

Uitvaartverzorging Van der Meer kan veel voor u betekenen tijdens het rouwproces. Wij staan 24 uur per dag, iedere dag van het jaar, voor u klaar. Wilt u ons direct bereiken? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0174 – 412230 of stuurt u een e-mail naar gmeer@caiway.nl

Voor inzendingen of bereikbaarheid:  Zandeveltweg 75, 2692 AS ’s-Gravenzande

Wij werken in regio Westland en op verzoek daarbuiten. Staat uw plaats er niet bij, bel ons gerust, wij helpen u graag!

Naaldwijk
De Lier
Hoek van Holland
Honselersdijk
Maasland
Maassluis
Monster
Poeldijk
s’-Gravenzande