Agendatip: 9 april naar de Funeral Fair

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met moeilijke onderwerpen zoals afscheid, overlijden, uitvaart en rouw. In Rotterdam wordt op 9 april aanstaande voor het eerst een Funeral Fair georganiseerd.

Deze beurs is voor iedereen bedoeld. Hier kan men op een ontspannen manier ontdekken wat er zoal aan trends en ideeën zijn voor een persoonlijk afscheid. Er worden workshops georganiseerd en er wordt live muziek gespeeld.

Een workshop welke onder andere wordt gehouden is: ontdek de psychologie van kleur bij rouw. Maar er is ook een café waar weduwen en weduwnaars elkaar kunnen ontmoeten. Ook kan men op deze beurs ontvangen erfstukken gratis laten taxeren.

Er is dus genoeg te doen. Tot slot is de Funeral Fair vooral bedoeld om mensen door een andere bril naar onderwerpen zoals rouw en uitvaart te laten kijken. Wat minder zwaar en mogelijk met wat meer (persoonlijke) kleur.

Let op: voor sommige onderdelen dient men zich in te schrijven. Dit kan tot 31 maart via info@rememberme.nl

Funeral Fair vindt plaats op 9 april van 10:00 tot 17:00 uur in de Van Nelle fabriek te Rotterdam. De toegang voor bezoekers is gratis.