Crematie regelen?

Heeft u een sterfgeval in uw familie? Bij Uitvaartverzorging Van der Meer kunt u terecht voor begrafenissen en crematies. Wij staan voor optimale begeleiding en transparante structuur tijdens uw rouwverwerking. Wij geven u de kans om al uw aandacht te richten op de wensen voor de crematie in.

Wij ondersteunen, begeleiden en adviseren u bij alles wat er komt kijken bij het regelen van een crematie. Wilt u meer informatie vooraf of wilt u alvast uw eigen crematie regelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Eenvoudige crematie

Wilt u een eenvoudige crematie? Uitvaartverzorging Van der Meer helpt u bij het regelen. U neemt na het overlijden contact met ons op. Samen met u bespreken we de eenvoudige crematie. Tijdens de bespreking zal u keuzes moeten maken over:

  • Wie het woord doet tijdens de uitvaartdienst / crematie
  • Welk muziek er gespeeld wordt tijdens de dienst
  • Hoe de kist zal moeten zijn
  • Welke rouwauto er ingezet zal gaan worden

Bij het bespreken van de crematie is bij ons bijna alles mogelijk. Bij ons is niets te vreemd. Wij zullen uw wensen tot in detail voor u verzorgen.

Contact opnemen met Uitvaarverzorging Van der Meer

Uitvaartverzorging Van der Meer kan veel voor u betekenen tijdens het rouwproces. Wij staan 24 uur per dag, iedere dag van het jaar, voor u klaar. Wilt u ons direct bereiken? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0174 – 412230 of stuurt u een e-mail naar gmeer@caiway.nl

Voor inzendingen of bereikbaarheid, Zandeveltweg 75, 2692 AS ’s-Gravenzande

Wij werken in regio Westland en op verzoek daarbuiten. Staat uw plaats er niet bij, bel ons gerust, wij helpen u graag!

Naaldwijk
De Lier
Hoek van Holland
Honselersdijk
Maasland
Maassluis
Monster
Poeldijk
s’-Gravenzande