Heeft u een overlijdensgeval in uw familie? Bij Uitvaartverzorging Van der Meer kunt u terecht voor begrafenissen en crematies in Maassluis. Wij staan voor optimale begeleiding en overzichtelijkheid tijdens uw rouwverwerking. Wij bieden u de kans om al uw aandacht te richten op de wensen voor de crematie in Maassluis.

Bij het regelen van een crematie Maassluis ondersteunen, begeleiden en adviseren wij bij alles wat er bij komt kijken. Wilt u meer informatie vooraf of wilt u alvast uw eigen crematie regelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Crematie in Maassluis

Wilt u een eenvoudige crematie? Uitvaartverzorging Van der Meer helpt u bij het regelen. U neemt na het overlijden contact met ons op. Samen met u bespreken we de eenvoudige crematie in Maassluis. Tijdens de bespreking zal u keuzes moeten maken over:

  • Wie het woord doet tijdens de uitvaartdienst / crematie
  • Welk muziek er gespeeld wordt tijdens de dienst
  • Hoe de kist zal moeten zijn
  • Welke rouwauto er ingezet zal gaan worden

Bij het bespreken van de crematie Maassluis is bij ons bijna alles mogelijk. Bij ons is niets te vreemd. Wij zullen uw wensen tot in detail voor u verzorgen.

Contact opnemen met Uitvaartverzorging Van der Meer

Uitvaartverzorging Van der Meer kan veel voor u betekenen tijdens het rouwproces. Wij staan 24 uur per dag, iedere dag van het jaar, voor u klaar. Wilt u ons direct bereiken? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0174 – 412230 of stuurt u een e-mail naar gmeer@caiway.nl

Voor inzendingen of bereikbaarheid, kunt u via de onderstaande gegevens contact zoeken:

Zandeveltweg 75, 2692 AS ’s-Gravenzande