Herdenkingsavond op 10 december

Herdenkingsavond in ‘s-Gravenzande

Uitvaartverzorging van der Meer houdt op woensdag 10 december een herdenkingsavond in de aula van begraafplaats Beukenhage, Naaldwijkseweg 101a te ‘s-Gravenzande. Aanvang 19.30 uur, deur open vanaf 19.00 uur. Het wordt een bijzondere herdenkingsavond waar gelegenheid is om naar woord en muziek te luisteren en stil te staan bij het verlies van uw overleden dierbare(n).

Zanggroep My Way zal een aantal muziekstukken zingen en er zullen troostrijke woorden gesproken worden door Mark Verrips. Verder zingt Alies Haasnoot, begeleid door Frank Baggerman, een aantal mooie nummers.
Het is niet van belang of u wel of geen kerkelijke achtergrond heeft, of dat uw dierbare al langer geleden is overleden, iedereen is welkom. Het doel van deze bijeenkomst is om samen het verdriet te delen en troost te vinden. Aan het eind van de avond is er gelegenheid om een kopje koffie te drinken en na te praten. Tevens wordt u een kaars aangeboden die u mee naar huis kunt nemen of die avond kan plaatsen bij de laatste rustplaats van uw dierbare(n). U kunt gratis deze samenkomst bezoeken, wel graag vooraf aanmelden bij de uitvaartverzorging via telefoon 0174‐412230 of e-mail: gmeer@caiway.nl
Het team van Uitvaartverzorging van der Meer hoopt u op deze avond te mogen begroeten.