Uitvaartverzorging van der Meer komt met CD vol herinneringsmuziek

Muziek kan bijzondere herinneringen naar boven brengen en troost bieden bij het verlies van een dierbare. Ook is de keuze van de muziek vaak een uiterst belangrijk onderdeel van een uitvaartdienst. Daarom heeft Uitvaartverzorging Van der Meer uit ‘s-Gravenzande een CD laten maken door artiesten uit het Westland en het Rijnmondgebied met liederen en muziek die passen bij afscheid nemen.

“Er ontstaat na het verlies van een dierbare een groot gemis, een intens verdriet, maar dat zal veranderen in weemoed en weemoed in heimwee”, zeggen Saskia en Henk van der Kruijk, die samen met organist/pianist Frank Baggerman het initiatief namen voor dit bijzondere CD-project. “Er is heimwee naar een mooie tijd met veel goede herinneringen en heimwee naar een bijzonder mens. Muziek kan dan troost en warmte brengen op de momenten van gemis.”

De titel van het album, dat 14 nummers bevat, is ‘Herinneringen verbinden wat het oog niet meer ziet’. Er staan bekende nummers op als Stay with me till the morning, Tears in heaven, The rose, Het dorp en Amazing grace. Die nummers worden gezongen door de bekende uit Hoek van Holland afkomstige zanger Wim Pols en een opmerkelijk nieuw vocaal talent: Alies Haasnoot. Bijzonder zijn ook de bijdragen van de jonge harpiste Ayla van Noort uit Vlaardingen. Frank Baggerman speelt op piano een eigen compositie en maakt deel uit van het combo, dat puur uit Westlandse muzikanten bestaat. De CD is opgenomen in de studio van Wim Pols in Maasdijk. Het is dus met recht een regionaal product.

Uitvaartverzorging Van der Meer heeft de CD in eerste instantie laten maken als geschenk voor families voor wie zij het afgelopen jaar een uitvaart hebben mogen verzorgen. Daarnaast kunnen belangstellenden het album telefonisch of per e-mail bestellen. De contactgegevens staan op de website www.uitvaartverzorgingvandermeer.nl

Voor de mensen met een kerkelijke achtergrond, waarvan zij het afgelopen jaar een uitvaart hebben mogen verzorgen, gaan ze een gedichtenboekje versturen.

Heeft u interesse in een CD dan kunt u deze bestellen voor een bedrag van 10 euro.
Wij zijn daarvoor bereikbaar via telefoon of e-mail.