Gepast vervoer bij een uitvaart is van cruciaal belang

Gepast vervoer bij een uitvaart is van cruciaal belang

Wanneer we afscheid nemen van een geliefde of dierbare willen we daar natuurlijk gepast vervoer voor regelen. Gepast vervoer draagt namelijk bij aan de respectvolle en waardige uitvoering van de uitvaartdienst. U bent hiervoor bij ons aan het juiste adres. We bespreken met u de wensen van de overledene en zorgen voor passend vervoer en een goede planning.

Welk type vervoer passend is, hangt af van de wensen van de overledene, maar uiteraard ook van die van de nabestaanden. Opties die er zijn: een lijkwagen, een rouwauto, een koets of een specifieke auto die een speciale betekenis heeft voor de overledene.

Wij hebben een groot assortiment aan vervoer binnen onze mogelijkheden. Doordat we al jaren met dezelfde en betrouwbare partners werken, verloopt dit altijd veilig en respectvol.

In samenspraak met u kijken we naar de details. Zo is het van groot belang dat het gekozen vervoermiddel past bij de stijl en de persoonlijkheid van de overledene. Details zoals bloemstukken, linten of andere decoraties kunnen worden toegevoegd om het vervoer te personaliseren. Uiteraard kunnen wij eveneens voor chauffeurs zorgen.