Vastleggen uitvaartwensen

Vastleggen uitvaartwensen

Er is niemand die graag nadenkt over zijn of haar uitvaart…. Dat is een onderwerp waar we het liever helemaal niet over hebben. Echter is het toch verstandig om uw uitvaartwensen tijdig in kaart te brengen. Uiteindelijk bent u degene waar het bij uw overlijden om draait. En u bent degene die weet hoe uw afscheid eruit moet komen te zien. Per slot van rekening wilt u uw nabestaanden daar toch niet mee opzadelen?

Door uw uitvaartwensen tijdig in kaart te brengen, kunt u ook een inschatting krijgen van de kosten van uw uitvaart. U weet dan gelijk hoe u er financieel voor staat. Dient er nog iets gespaard te worden of volstaat het bedrag dat nu voor het afscheid gereserveerd wordt.

Wensenboekje aanvragen

Uw uitvaartwensen kunt u vastleggen in een door ons samengesteld “wensenboekje”. Hierin kunt u noteren wat uw muziekwensen zijn, wie er uitgenodigd dient te worden, hoe u uw waardevolle eigendommen wenst te verdelen, hoe de catering eruit komt te zien en alles wat u in gedachten heeft voor een in uw ogen mooi afscheid.

Uitvaartverzorging van der Meer staat u graag bij. U kunt ons mailen voor een wensenboekje, stuur een email naar gmeer@caiway.nl