Uitvaartwensen vast laten leggen

Heeft u er ooit over nagedacht hoe u uitvaart eruit moet komen te zien? Als het erg belangrijk voor u is dat dat op een bepaalde manier vorm krijgt, is het verstandig uw wensen vooraf vast te laten leggen.

Door de details van uw uitvaart op papier vast te laten leggen, weten nabestaanden wat hen te doen staat. En krijgt u een gepast afscheid, zoals u het graag had willen zien. Het wordt door veel nabestaanden bovendien als prettig ervaren. Afscheid nemen van een dierbare is moeilijk, pijnlijk en wil eenieder graag honderd procent goed doen. Weten dat het gaat, zoals de persoon in kwestie wilde, geeft duidelijkheid.

Om u hierbij te helpen, hebben wij een speciaal boekje genaamd ‘mijn laatste wensen’ gemaakt. Dit boekje is bij ons, geheel kosteloos, op te vragen. Hierin kunt u zelf of met uw partner, goede vriend of vriendin op papier vast leggen wat uw wensen zijn.

Denk daarbij aan cremeren of begraven, de locatie van de uitvaart, wel of geen muziek bij de uitvaart, de hapjes, wijnsoort, kaarten, kledingvoorschriften etc. Zo laat u uw nabestaanden niet met vragen achter.